Bucură-te de aromele thai în îngheţată, la ice cream truck-ul tău preferat de la Street Food

Odată cu venirea verii este timpul să ne gândim la unul dintre cele mai savuroase deserturi de sezon. Ai ghicit, despre îngheţată era vorba! Și, chiar dacă îngheţata te duce cu gândul la clasicele cornete crocante și cupele de îngheţată în cele mai diverse arome, un nou trend al îngheţatei a luat amploare și este gata să-ţi încânte papilele gustative: îngheţata thailandeză!

Iar dacă te întrebi ce este înghețata thailandeză și cum a făcut Thailanda înghețata să pară și mai atractivă, atunci trebuie să ne dăm întâlnire la Street Food, unde ice cream truck-ul Thaice Cream te așteaptă cu rulouri delicioase de înghețată handmade. Și știi care este farmecul acestei înghețate, ce va deveni în scurt timp preferata ta? Va fi preparată chiar în fața ta, chiar cu aromele tale preferate!

Conceptul îngheţatei thailandeze Thaice Cream

Știm cu toții că întreaga gastronomie thailandeză este o combinație a mai multor stiluri și lasă întotdeauna loc pentru creativitate. Aceste inspirații thailandeze se aplică și rulourilor de înghețată Thaice Cream, conceptul de preparare fiind preluat direct de pe străduțele Thailandei. Iar rezultatul este de-a dreptul savuros! Imaginează-ți o bază naturală de înghețată, alături de fructele tale preferate, mixate împreună pe un blat rece, la o temperatură de -20 de grade Celsius. Datorită acestui blat, în timpul preparării înghețatei thailandeze, se vor forma mici particule de gheață ce vor transforma aceste rulouri de înghețată în cel mai fin și cremos desert de acest gen. Spune la revedere potențiatorilor de aromă și agenților grași și fă cunoștință cu înghețata thailandeză la ice cream truck-ul Thaice Cream!

Ce îngheţată thailandeză te așteaptă la rulota Thaice Cream

Ți-am mai spus că ingredientele pe care le folosim la prepararea acestei înghețate thailandeze sunt 100% naturale, iar aromele artificiale nu au ce căuta în compoziție? Să nu mai vorbim de fructele ce vor da o aromă cu totul și cu totul aparte acestui super desert de sezon! Chiar și bazele înghețatei thailandeze Thaice Cream sunt unele naturale: gelato și vegană, cu extract de fructe și îndulcită cu stevia. Așa că nici măcar nu va trebui să ai vreo urmă de vinovăție după ce ai savurat un pahar plin cu rulouri de înghețată!

Vrei să-ți spunem care sunt preferatele noastre? Ce ai spune de o combinație de Nutella, banana și Oreo? S-ar numi că ai savura o înghețată thailandeză Like A Boss! Ți-ar plăcea o aromă de cremă de whisky și napolitane în înghețată? Atunci trebuie să încerci neapărat Irish Cream! Și, ce sămai zicem de fulgii de cocos și Nutella, care sunt arome de-a dreptul apetisante pentru înghețata Coco Bau!

Bineînțeles, aromele sunt nenumărate și va fi o adevărată provocare să te poți rezuma doar la câteva dintre ele, atunci când ajungi la camioneta Thaice Cream. Însă most wanted-ul nostru Monkey Business cu unt de arahide, banană și alune cu siguranță îți va lăsa gura apă! Nici măcar faptul că ești vegan nu te va împiedica să ajungi la ice cream truck-ul Thaice Cream, pentru că înghețata thaiandeză Boo Boo cu mure, zmeură și coacăze e aici să-ți satisfacă pofta de înghețată!

Cum îţi poţi crea îngheţata thailandeză preferată la Thaice Cream

Dacă Cookie Monster, Monkey Business, Irish Cream, King C, Yummy, Coco Bau sau alte combinații delicioase de înghețată thailandeză nu sunt pe placul tău, la Thaice Cream îți poți crea oricând rulourile de înghețată preferată și poți alege combinația ta ideală de arome. Fie că preferi căpșunile, zmeura, bananele, murele, coacăzele, kiwi, rodia sau alte fructe, servite alături de unt de arahide, biscuiți, napolitane, nutella, biscuiți Oreo, alune, cereale sau nuci, la camioneta noastră le vei găsi pe toate și le poți savura în cele mai inedite combinații. Nu-i așa că te-am convins să-ți creezi înghețata thailandeză preferată?

Și încă nu ți-am spus tot! Înghețata ta preferată vine la pachet cu cele mai delicioase sosuri! Așa că fix atunci când credeai că înghețata thailandeză nu te mai poate surprinde mai mult de atât, rulourile înghețate Thaice Cream vor avea și un topping apetisant. Ciocolată, caramel, fructe de pădure, frișcă, căpșuni, numește tu unul! Îți promitem că paharul tău de înghețată nu a arătat niciodată mai fabulos și mai instagramabil!

Noi abia așteptăm să facem cunoștință cu tine la următorul Street Food și să ne întâlnim la camioneta Thaice Cream, pentru a-ți prepara cea mai atipică și inedită înghețată pe care ai savurat-o până acum. Îți promitem că vei avea parte de un adevărat spectacol în timp ce înghețata ta thailandeză se prepară și îți mai promitem că vei vrea să încerci toate sortimentele de înghețată. Știi cum se zice, I scream for ice cream!

Despre autor

Spune-ne părerea ta!

Share us!

Facebook
WhatsApp