Evenimente private

De ce să ne alegi?

Oferă-le invitaților tăi momente dulci-acrișoare, răcoritoare, dar și posibilitatea de a se bucura de un desert inedit și poartă-i într-o simfonie a aromelor!  În plus, venim în echipă completă și îți asigurăm personal, ingrediente și echipament pe toată durata evenimentului!

Suntem prima unitate din București care, fascinată de măiestria cu care thailandezii prepară rulourile de înghețată, am decis să împărtășim acest concept încă din anul 2016, astfel încât:

ne îndulcim clienții de

+4 ani

înghețata noastră a vizitat

+12 orașe

am încântat invitații la

+80 events

Ce eveniment ţi se potrivește?

PERSONAL

Un eveniment personal cum ar fi o nuntă, un botez sau o zi de naștere sunt evenimente importante în viață, ce merită trăite din plin și cu siguranță deosebit! Un eveniment splendid îți va trezi întotdeuna amintiri frumoase și îți va rămâne întipărit în suflet tot restul vieții. Dorim să vă fim alături și venim în ajutor cu un desert răcoros îndrăgit de fiecare, de la mic la mare!

CORPORATE

Un eveniment de tip corporate este ocazia de a aduce împreună toți membrii echipei sau a partenerilor tăi, într-un singur loc. Fie ca acest eveniment este destinat petrecerii, fie unei conferințe importante, îi poți delecta cu un desert răcoros, natural și făcut după preferințele fiecăruia. Pentru că fiecare membru este diferit, merită un altfel de răsfăț!

Clienţi fericiţi

How it's (hand)made

Rulează videoul

MENIU EVENT

a) preferatele noastre

01) Like a Boss

(gelato + nutella, banană, oreo)

02) JagerMixer 18+

(gelato jagermeister, lime)

03) Monkey Business

(gelato / vegan  + nutella sau unt de arahide, banană, alune)

04) King C

(gelato / vegan + căpșuni, kiwi)

05) Irish Cream 18+

(gelato + cremă de whisky și napolitane)

06) Boo Boo

(gelato / vegan + mure, zmeură)