Bufet cu îngheţată thailandeză, un candy bar atipic pentru petreceri și evenimente private

Indiferent că vorbim despre nuntă, botez, aniversare corporate sau petrecere privată, de la niciun eveniment nu poate lipsi un candy bar tematic, personalizat în funcţie de tematica aleasă și de preferinţele organizatorului.

Pe măsură ce organizarea petrecerilor a evoluat, piața și gusturile s-au diversificat, iar cererile s-au înmulțit. Thaice Cream vine în întâmpinarea ta cu o propunere căreia nu îi poți rezista: candy bar cu rulouri de înghețată de inspirație thailandeză. Cum îți sună un candy bar atipic, unde personajul principal este… înghețata? Da, ai auzi bine, înghețata. Și, nu orice înghețată, ci înghețata thailandeză, originară de pe străzile Thailandei.

Candy bar cu îngheţată thailandeză, pentru evenimente și petreceri private

Fiecare petrecere este unică în felul ei, de la invitați, tematică, decoruri și până la candy bar-ul special amenajat, care, dacă i se acordă o atenție sporită, se poate transforma în atracția evenimentului.

Un candy bar care spune o poveste, povestea organizatorului și este menit nu doar să încânte invitații cu gusturi și arome care mai de care mai savuroase, dar și să-i reunească și să le influențeze starea de spirit într-un mod pozitiv.

Candy bar pentru nuntă

Să organizezi o nuntă nu este deloc ușor, mai ales atunci când vine vorba despre meniu și despre spațiul special amenajat pentru candy bar-ul mult visat. Decorat în ton cu tematica și cu preferințele mirilor, acesta poate conține nu doar clasicele prăjituri și bomboane, ci și rulouri de înghețată, preparate pe loc, sub ochii curioși ai invitaților.

Candy bar pentru petrecerea copiilor

Cei mici sunt mereu dornici de gusturi și arome noi, atunci când vine vorba despre dulciuri, iar un candy bar le va capta cu siguranță atenția micilor degustători. Pentru a le oferi un desert delicios și, mai ales, sănătos, înghețata thailandeză va face deliciul copiilor, spre încâțntarea părinților, care pot sta liniștiți știind că cei mici nu consumă zahăr în exces.

Candy bar pentru aniversări corporate

La fiecare aniversare corporate, invitații sunt dornici să socializeze și să se bucure de compania partenerilor, într-o atmosferă relaxantă, de unde nu lipsesc meniurile sofisticate, băuturile alese și deserturile spectaculoase. Pentru un bufet spectaculos pentru petrecerea companiei, îți propunem un candy bar atipic, cu înghețată thailandeză, personalizată în funcție de preferințele participanților.

Candy bar pentru petreceri private

Organizările pentru petrecere sunt în toi și vrei să îți surprinzi invitații cu un candy bar care să le încânte papilele gustative? Ei bine, ce ai zice de un desert dulce, dar nonconformist? Insula cu înghețată de inspirație thailandeză poate fi amplasată cu succes în orice încăpere destinată petrecerilor private, iar prietenii tăi vor aprecia interesul tău pentru ca ei să se bucure de desertul îndrăgit de oricine: înghețata.

Candy bar cu îngheţată thailandeză, pentru toate gusturile

Colțișorul cu ceva bun, așa cum i se spunea odinioară, s-a transformat, în perioada modernă pe care o traversăm, în candy bar și, de-a lungul timpului, a devenit celebru în întreaga lume, unde este special amenajat la orice tip de petrecere.

Destinat, în primă fază, adulților, candy bar-ul a ajuns și preferatul copiilor, care nu se mai dezlipesc de colțul lor cu bunătățuri, pe care îl descoperă la orice eveniment. Astfel, candy bar-ul s-a transformat în locul ce-i adună, deopotrivă, pe adulți și pe cei mici, bucurându-i cu gustări savuroase și încântându-le simțurile.

Indiferent de evenimentul pe care îl organizezi, candy bar-ul este elementul perfect pentru a-ți bucura invitații cu o gustare delicioasă și extrem de rapid de preparat, chiar sub privirile lor pofticioase.

Tu ce poveste îți dorești să transmiți prin prima evenimentului tău? Ne luăm angajamentul că putem satisface și cele mai exigente gusturi, iar provocările fac parte din specificul nostru, pentru că, pe termen lung, emoțiile sunt cele care contează cu adevărat.

Despre autor

Spune-ne părerea ta!

Share us!

Facebook
WhatsApp